PRIDRUŽI SE

Savez građana ujedinjenih voljom da se osigura blagoslov slobode i stvori društvo dostojno pravednog čoveka, gde je blagostanje izraz univerzalne prirode, a međuljudsko poštovanje deo jedinstva sveta.

PRISTUPNICA
SLOBODARSKOM SAVEZU SLOBODNE SRBIJE – GRUPI OKTOBAR

Podržavam ciljeve organizacije Slobodarski savez slobodne Srbije - Grupa oktobar, i želim da doprinesem njihovom ostvarivanju. Podržavam principe manifesta organizacije i ostvarivaću ih koliko je u mojoj moći.

Ovim izražavam želju da pristupim organizaciji Slobodarski savez slobodne Srbije - Grupa oktobar.

Hvala!

Kontaktiraćemo Vas uskoro

Can't send form.

Please try again later.


Ova izjava o pristupanju se dostavlja Predsedništvu na razmatranje koje će preko glavnog administratora kandidata obavestiti o učlanjenju.


 

UPITNIK

Poštovana slobodna građanko / poštovani slobodni građanine;
Nakon što ste popunili pristupnicu, ispred Vas se nalazi upitnik.
Želimo da naša organizacija, koja je upravo postala Vaša, bude efikasna i da u okviru nje svako pronađe svoje mesto sa kog će ostvarivati i lično zadovoljstvo dok doprinositi ciljevima i idejama oko kojih se okupljamo. Naša vizija je i to da slobodni ljudi budu što bolje međusobno povezani kako bi kroz zajednički rad i aktivnost mogli da menjaju svoje okruženje na bolje.
Da bismo ostvarili ovu misiju povezivanja ljudi, od izuzetne pomoći će nam biti ukoliko popunite ovaj upitnik. Nemate nikakvu obavezu da odgovarate na pitanja, i svako pitanje možete preskočiti koji god razlog da imate za to. Ipak, što više odgovora date i nama i Vama biće lakše da se bolje upoznamo, povežemo i organizujemo. Zato Vas molimo da nam se kroz ovaj upitnik što više slobodno predstavite.
Svi podaci koje budete dali biće poverljivo čuvani.
Hvala.

Za sada želim da moja aktivnost u organizaciji bude / For now, I want my activity in the organization to be

Organizacijom na lokalnom teritorijalnom nivou / Regarding this organization at the local territorial level

U radu lokalnog ogranka Grupe oktobar / In the local territorial branch of the October group

Prema svom imovnom stanju da doprinosim finansiranju organizacije kroz plaćanje članarine / According to my financial situation , financing of the organization through membership fees

Želim da moje delovanje unutar organizacije, za sada / I want my actions within the organization, for now

Hvala!

Kontaktiraćemo Vas uskoro

Can't send form.

Please try again later.